2019-06-13 03:37:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Próbálja meg indulatait felügyelni

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars belefutott a Szaturnusz szembenállásába, a felgyülemlett harag és frusztráció most balesethez vezethet. Legyen elővigyázatos, és próbálja meg pozitív, alkotó módon megélni az érzéseit!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a második sorsterülete felett vonul át, és ez kedvező üzleti kapcsolatokat és kölcsönösen hasznosnak bizonyuló tárgyalásokat biztosít az ön és üzleti partnerei számára. Használják ki ezt a kedvező napot!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma szervezze át, vagy rendezze azokat az üzleti ügyeit, melyek részletes kidolgozást igényelnek, mert most megvan önben a kellő fegyelem. Szívesen bíbelődik az otthonában is kisebb feladatokkal!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars az ön napjegyéből, azaz első sorsterületéről szembenállásba került a Szaturnusszal, rázós napot jelent ez ma önnek. Nem szabad erőltetni a dolgokat, vagy túl sok munkába belefogni, mert eredménytelenek lesznek az erőfeszítései. A bosszúsága hamarosan enyhül.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Óvakodjon a túlfeszített munkától és az abból adódó kimerültségtől, letargiától. A hirtelen hőmérséklet-ingadozás is gondot jelenthet önnek, próbáljon meg minél tudatosabb lenni, és előzze meg a kifáradást.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Rák jegyében halad, emiatt a megszokottnál komolyabban kommunikál, talán nehezebben is megy a beszélgetés, vagy tárgyalás, mert ön most csak egy szűk perspektívát lát maga körül. Ez az energia ugyanakkor nagyon is alkalmas valamilyen nehéz, nagy koncentrációt igénylő téma feldolgozására.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön második sorsterületén halad át, és közben szembenállást alkot az Uránusszal. Érzelmi változásokon vagy fejlődésen mehet keresztül, az önnel történő váratlan események kényszerítő hatására. Ez a folyamat arra ad késztetést, hogy anyagilag függetlenné váljon.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars szembenállásba kerül a Szaturnusszal. Ez az a nap, amikor minden helyzetben biztonságra kell törekednie, próbálja meg indulatait felügyelni, kordában tartani, mert ellenkező esetben sérülések történhetnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Párkapcsolatában most egy új ciklusba léphet, az is lehet, hogy egy szerelem köszönt be az életébe. Minden esetre ön jóval komolyabb hozzáállást mutat az eddig megszokott magatartásához képest.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön most képes a kemény és kitartó munkavégzésére, fegyelmezett módon tud dolgozni, de a legjobb, ha ezt egyedül teszi: a Mars-Szaturnusz energiái arra figyelmeztetik, hogy ezt a koncentrált energiát magányosan könnyebben tudja felhasználni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó planétája, az Uránusz szembenállást alkot a Holddal. Előfordulhatnak váratlan események, vagy lelki változások, amelyek most önt nagyon felkavarják. Az is lehet, hogy belehabarodik valakibe, aki teljesen eltérő az eddigi partnereitől.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr most az ön ötödik sorsterületén halad át. Önnek különösen kedvező minden játékos mulatság, főleg ha gyerekek is vannak a környezetében. Jó hangulatú, mókás napra számíthat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: